Diverse

Beneficiile utilizarii foliilor adezive

Folia adeziva este o solutie decorativa potrivita atat pentru exterior cat si pentru interior, ce contribuie la imbunatatirea aspectului, confortului si sigurantei spatiilor unde este folosita.

Cele mai importante beneficii ale utilizarii foliilor adezive sunt : rezistenta in timp, curatarea usoara si rapida dar si marea varietate de modele disponibile, potrivite pentru diverse utilizari (infolierea masinilor, protectia geamurilor, decorarea peretilor). Dar despre multiplele beneficii pe care le ofera foliile adezive oferim mai multe detalii in cele ce urmeaza : 

Versatilitatea 

Foliile adezive si autoadezive sunt disponibile atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acestea pot fi folosite pentru a decora pereti interiori si exteriori, pentru a securiza sau infrumuseta suprafete transparente/semitransparente (geamuri), sau pentru a personaliza podele (avand si proprietati antialunecare). 

Rezistenta 

Foliile autocolante sunt prevazute cu un adeziv puternic, care permite materialului sa se lipeasca perfect, astfel incat sa reziste un timp indelungat. 
Folia adeziva pentru ferestre poate fi aplicata pe orice tip de suprafata transparenta, inclusiv pe geamul de la dus sau de la baie, avand o rezistenta crescuta la umiditate. Pentru a preveni patrunderea apei sub folie, puteti sa sigilati marginile dupa aplicare. 

Daca doriti sa obtineti o imagine de sticla gravata sau sablata, puteti alege folia adeziva cu efect de sablare din selectia Trimax. Folia PVC translucida ORACAL® 8510 este disponibila in nuante de argintiu si auriu, cu granulatie fina sau grosiera, oferind astfel  posibilitatea de a aduce un plus de originalitate usilor din sticla sau altor suprafete transparente. 

Filtrarea razelor UV

Folia decorativa pentru geamuri (in special folia pentru protectie solara) permite luminii sa intre in incapere, dar asigura in acelasi timp o foarte buna protectie UV, respingand pana la 95% din razele ultraviolete. Folia de protectie solara comercializata de Trimax este cea mai eficienta folie in acest scop, deoarece reflecta energia solara in proportie de aproximativ 75% si absoarbe o parte din caldura soarelui, asigurand un climat placut in spatiul respectiv. 

Foliile de protectie solara din selectia noastra protejeaza de razele UV, pe care le filtreaza in proportie de pana la 99% si reduc consumul de energie si efectul de sera, permitandu-va astfel sa faceti economii la aparatele de incalzire sau de aer conditionat. Prin reducerea stralucirii soarelui si a reflectarii luminii in monitoare, folia de protectie solara poate contribui la o mai buna productivitate a muncii, mai ales in cladirile de birouri cu ferestre mari, asigurand o mai buna vizibilitate utilizatorilor.

Aplicare, indepartare si personalizare usoara   

Toate foliile adezive din selectia Trimax se pot lipi pe orice suprafata neteda, lucioasa, finisata si se pot taia usor pe orice dimensiune folosind foarfece sau cutter. In plus, foliile adezive sunt prevazute cu un adeziv special, removabil, de aceea poate fi scoase usor, fara a se deteriora suprafetele. 

Securizarea suprafetelor si mai multa intimitate 

Pentru a proteja geamurile in caz de efractie, furtuna, cutremure, vandalism, se poate folosi folia antiefractie transparenta pentru interior si exterior Reflectiv SEC 054 / 054X din selectia Trimax. Aceste folii de inalta performanta au rol de protectie impotriva imprastierii cioburilor, in cazul in care un geam se sparge din diferite cauze. 

Folia colorata cu aspect de oglinda se poate aplica pe orice tip de geam, la exterior sau la interior, pentru decorari, partitionari, sau pentru a asigura intimitatea in timpul zilei. Folia sablata asigura intimitate atat in timpul zilei, cat si seara (prin folia de sticla sablata sunt vizibile doar umbrele). 

Infrumusetarea spatiilor 

Pentru decorarea peretilor interiori cu imagini grafice deosebite, se mai poate folosi Folia Adeziva Wall Art. Adezivul poliacrilic pe baza de apa, removabil, permite dezlipirea foliei fara a lasa reziduuri pe suprafetele pe care a fost aplicata.

La Trimax veti gasi o colectie completa de folii adezive si autoadezive, incepand de la folii adezive din PVC pentru inscriptionari de masini, vitrine, standuri expozitionale sau diverse alte decorari la exterior, si pana la folii autocolante din PVC cast din PVC cast, special creata pentru colantari auto.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, la Trimax veti gasi produse de inalta calitate intr-o mare varietate de modele, culori si grosimi, potrivite pentru suprafete netede, lucioase si finisate, asigurand o rezistenta indelungata si un aspect mult imbunatatit.  

To top