X
 

Povestea martisorului in gradinite @ De dragul artei, Bucuresti

postat pe 13 Februarie 2012 in > Cursuri, seminarii si ateliereAsociatia De dragul artei propune in gradinite, in perioada premergatoare sarbatorii de 1 Martie, un program special de educatie creativa adresat prescolarilor: Povestea martisorului.

Programul propune doua tipuri de activitati intr-unul singur care dureaza o ora: povestea despre sarbatoarea martisorului si despre personajul Baba Dochia si un atelier creativ in timpul caruia copiii vor realiza martisoare din materiale naturale.

Povestea spusa copiilor de un educator de muzeu talentat este despre baiatul Martisor care se intalneste cu fata Babei Dochia si, pentru ca el era tare priceput la chemarea primaverii, ii ofera fragi, iar Baba, odata pornita spre munte si prea sigura pe primele raze de soare, se porneste sa-si lepede cojoacele. Se va mai vorbi cu copiii despre semnificatia traditionala a martisorului, despre venirea primaverii si despre cum isi faceau martisoare copii pe vremuri.

In partea de atelier, cei mici vor confectiona martisoare din materiale naturale puse la dispozitie de Asociatie.

Programarile se fac la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea inscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0745 495 404.

Taxa de participare la program este de 20 lei /copil.

Grupul trebuie sa contina minim 10 si maxim 20 copii, iar programul se poate desfasura de luni pana vineri la ora stabilita de educatori, in cadrul gradinitelor.

Asociatia De dragul artei isi propune sa fie o sursa de inspiratie pentru educatia din Romania, sa propuna cele mai adaptate, imaginative si moderne programe de educatie creativa.

Echipa Asociatiei este formata din absolventi de studii pedagogice, educatori de muzeu si artisti plastici cu experienta in programe educative pentru copii mici. Facebook

Mai multe detalii AICI.1906 vizite


Te interesează evenimentele din orașul tău? Abonează-te la NEWSLETTER

    


 


© baboom.ro      Termeni si conditii ·  Politica de confidentialitate · Contact  ·  Evenimente  ·  Widget  ·  Creeaza-ti website  ·  Newsletter
    Creat de Altersoft    
x
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii