X
 

Targul traditional de toamna 2012 @ Negreni

postat pe 26 Septembrie 2012 in > Targuri si expozitiiTargul traditional de toamna de la Negreni va avea loc anul acesta in perioada 12 - 14 octombrie 2012.

Targul de tara reprezinta unul din cele mai spectaculoase evenimente cu aspect comercial de peste an din Negreni, judetul Cluj.

Pe langa targul de vechituri si manifestarile folclorice, traditionalul balci atrage comercianti din toate zonele tarii si turisti interesati de diferite articole de port popular, artizanat, articole de mobilier vechi etc.

Comuna Negreni este asezata pe drumul national (DN 1) si european (E 60) ce leaga Cluj-Napoca de Oradea, aproape la jumatatea distantei dintre cele doua resedinte de judet. Amplasata de o parte si de cealalta a raului Crisul Repede, cu casele insiruite in lunca sau imprastiate pe pantele mai domoale ce coboara la nord de Varful Vladeasa si la sud de Muntii Meses si Plopis, comuna este in mare parte rasfirata, fiind formata din satele Negreni, Bucea si Prelucele, pe langa acestea mai avand 33 de cranguri sau catune.

Mai multe detalii pe primarianegreni.ro.3510 vizite


Te interesează evenimentele din orașul tău? Abonează-te la NEWSLETTER

    


 


© baboom.ro      Termeni si conditii ·  Politica de confidentialitate · Contact  ·  Evenimente  ·  Widget  ·  Creeaza-ti website  ·  Newsletter
    Creat de Altersoft    
x
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii