X
 

București: Cele mai noi intervenții de artă urbană la Perimetru Subiectiv – Expoziție în spațiul public

postat pe 4 Iulie 2018 in > Expozitii de artaVineri, 6 iulie, începând cu ora 18:30, în Piața Națiunilor Unite va avea loc evenimentul de încheiere al proiectului Perimetru Subiectiv, o expoziție în spațiul public, în cadrul căreia vom prezenta principalele rezultate ale proiectului.

Perimetru Subiectiv a început acum 4 luni dintr-o nevoie de a răspunde la câteva întrebări firești legate de spațiul public urban. Cum se transformă în timp un spațiu pe care îl traversăm zilnic? În ce feluri ne interesează, în ce feluri ne atașăm de el, la ce nevoi ne așteptăm să răspundă? Ce luăm de-a gata și pe ce ne lăsăm amprenta? Cum îl facem mai mult al nostru?

Parcursul urmat a fost unul bazat pe colectarea de povești și impresii personale, ale persoanelor care locuiesc sau tranzitează Piața Națiunilor Unite zi de zi. Împreună cu ei ne-am lansat într-o serie de procese creative de dezvăluire sau regăsire a identității zonei și comunității.

Am încercat să observăm mai atent, să fim mai prezenți, să întoarcem firescul cotidian pe toate părțile, să înțelegem cum putem contribui la formarea unei comunități, să trecem relația pe care o avem cu spațiul urban prin cât mai multe filtre artistice.

Vă așteptăm cu:

Ilustrații și murale de Sorina Vazelina și Dan Michiu
Povești strânse de Andrada Lăutaru și Alexandra Voivozeanu
Incursiuni fotografice în trecut
Loc liber pentru intervențiile voastre vizuale și scrise

Pentru detalii despre proiect, puteți accesa:
www.eliteart.org/perimetru-subiectiv
www.facebook.com/proiect.utopia.urbana

Perimetru Subiectiv este un proiect co-finanțat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. 

Sursa parteneriatului media: Elite Art Gallery427 vizite


Te interesează evenimentele din orașul tău? Abonează-te la NEWSLETTER

    


 

© baboom.ro      Termeni si conditii ·  Politica de confidentialitate · Contact  ·  Evenimente  ·  Widget  ·  Creeaza-ti website  ·  Newsletter
    Creat de Altersoft    
x
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii