X
 

Săptămâna aceasta la Cluj: Despre provocările dezvoltării unui business de succes

postat pe 18 Aprilie 2018 in > Lansari si conferinteJoi, 19 aprilie, The Woman dă întâlnire antreprenorilor din Transilvania pentru următorul eveniment de educare, unde se pun în lumină tematici precum brandul personal, eticheta de business la masă, crearea unui pitch, storytellingul și alte subiecte de interes care vor stârni curiozitatea spiritului antreprenorial feminin.

The Woman Entrepreneurship Workshops este primul din această serie de evenimente conexe, care se desfășoară la Hotel Platinia Luxury Suites. Amalia Sterescu (Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach), Vlad Andriescu (Redactor-șef @ Start-up.ro) Anca Șerban (Fondator @ ManierArt), Raluca și Andrei Trifan (Franchisee / Development Agent @ Subway), Catrinel Frătean (Fondator @ Fotocolaj.ro) și Adela Sîmpălean (Managing Partner @ fistiq - the beauty salon) sunt speakerii care vor susține workshopuri și prezentări axate pe dezvoltarea unui business sustenabil.

Business în doi, provocări pentru cinci  

Raluca și Andrei Trifan formează un cuplu încă din 2003. Raluca a început din postura de vânzător, iar Andrei a adus business-ul familiei, o cofetărie, la Cluj. După o serie de obstacole și eșecuri au reușit până în acest moment să aibă în management 4 restaurante Subway, să coordoneze 70 de angajați, să dezvolte brandul. 

IMAGINI Săptămâna aceasta la Cluj: Despre provocările dezvoltării unui business de succes

Tematica pe care ei o abordează în cadrul workshopului este despre ce înseamnă să fii în același business cu partenerul de viață și care sunt provocările unei mame antreprenor, dintr-o perspectivă întru totul onestă și autentică.

IMAGINI Săptămâna aceasta la Cluj: Despre provocările dezvoltării unui business de succes

Pitch perfect în orice situație!

Catrinel Frătean este fondatorul companiei Fotocolaj.ro, prima platformă online românească responsabilă cu proiectarea albumelor foto.

Catrinel a pornit în călătoria antreprenoriatului cu un mare interes în tehnologie și educație, având convingerea că aceste două domenii sunt principalele declanșatoare care modelează societatea și comportamentul uman.

În cadrul workshop-ului, participanții sunt implicați în exerciții practice prin intermediul cărora descoperă cum își pot construi propriul pitch de 30 de secunde, pe care să îl aibă pregătit în orice situație. 

IMAGINI Săptămâna aceasta la Cluj: Despre provocările dezvoltării unui business de succes

Paradoxul timpului 

Adelei Sîmpălean îi place să vadă oameni fericiți. Această chemare, spune ea, este ceea ce a condus-o să deschidă un salon de înfrumusețare în 2002.

De mică a fost fascinată să observe oamenii și particularitățile lor, așadar nu e de mirare că acum, Adela discută în cadrul workshop-ului despre o particularitate mai aparte - paradoxul timpului petrecut cu serviciile de înfrumusețare. Timpul este cel care, evident, produce efectul de îmbătrânire, dar este nevoie de timp pentru a minimiza efectele lui asupra frumuseții corpului. 

IMAGINI Săptămâna aceasta la Cluj: Despre provocările dezvoltării unui business de succes

Părinți antreprenori – pregătiți?

The Woman Parenting Workshops din 24 mai este adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @Playful Learning) și Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) susțin în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor, parte din comunitatea The Woman.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:
Silver Partner:  Oriflame
Partners: NIVEA, Platinia Luxury Suites, fistiq – the beauty salon
Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Ambiance Deco
Food Partner:  Marty Restaurants
Wine Partner: Vinuri Cotnari
Official Car: Autoworld
Print Partner: Mindshop
Official Coffee: Meron
Flowers By: Grădina cu lalele

Sursa: Libero Events186 vizite


Te interesează evenimentele din orașul tău? Abonează-te la NEWSLETTER

    
 

© baboom.ro      Termeni si conditii ·  Politica de confidentialitate · Contact  ·  Evenimente  ·  Widget  ·  Creeaza-ti website  ·  Newsletter
    Creat de Altersoft    
x
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii