X
 

Iași: Atelierul muzical cu tema „Orchestra simfonică”

postat pe 12 Aprilie 2018 in > Cursuri, seminarii si ateliereComplexul Muzeal Național „Moldova” Iași și Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” și Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează, în cadrul proiectului „Concerte-lecție la Palat”, Atelierul muzical cu tema „Orchestra simfonică”. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 aprilie 2018, ora 11.00, în Sala de Educație muzeală de la Palatul Culturii Iași. Invitatul acestei ediții este lect. univ. dr. Anca Sîrbu, de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, dirijor al Orchestrei „Liber Artis”.

Atelierul se va desfășura pe durata a aproximativ 40 de minute, iar copiii vor afla care sunt instrumentele care compun o orchestră simfonică și cum sunt organizate acestea. De asemenea, vor învăța cum să recompună o orchestră, decupând, cu ajutorul voluntarilor, instrumentele de pe planșele pregătite și așezându-le în ordinea învățată. La finalul atelierului, copiii vor pleca acasă cu materialele lucrate. 

Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii, de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 - 16.00. Numărul participanților la acest atelier este de maximum 25 persoane.

Sursa: Palatul Culturii Iași145 vizite


Te interesează evenimentele din orașul tău? Abonează-te la NEWSLETTER

    


 

© baboom.ro      Termeni si conditii ·  Politica de confidentialitate · Contact  ·  Evenimente  ·  Widget  ·  Creeaza-ti website  ·  Newsletter
    Creat de Altersoft    
x
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii